Vålerbanen

valerbanen er et flott sted for kjøreøvelser under spesielle forhold

valerbanen er et flott sted for kjøreøvelser under spesielle forhold

valerbanen er et racerbane i Braskereidfoss, Norge. Det er et stykke av det norske trafikksenteret og benyttes i tillegg til kjøreøvelser ved førerkort, særlig kjøring under uvanlige forhold, for eksempel på frostete gater. Alle oppgaver er rettet mot et skilt fra NAF Trafikksenter. Mens NT instruerer i tillegg dyktige drivere og bevegelseskoler, fungerer Vålerbanen som et felt for fart og fervor. Vi er for tiden avhengige av ca 20 varige representanter, men likevel med forberedte lærere og så videre, passerer vi 100 finansoppgaver i løpet av året.

Det er mange tusen trekk som skal slippes ut på den 2,217 meter lange Vålerbanen med hensyn til å gjøre viktige fokuser i både NM og Norgescup for slutten av uken. Det nærmer seg sesongens slutt, og det setter muligheten til å velge i noen klasser. Det er i de fire GT-klassene, Seven Racing, Historic Racing og Shortcar, NM-runden til slutten av uken. Disse vil løpe to finaler, en på lørdag og en på søndager på Vålerbanen. Det er også to justeringer i slutten av uken i Norge. Dette gjelder for klassene Formel Basic og Seven Racing junior. I tillegg er den nye NTCC og Porsche Cup innlemmet som besøkerklasser. GT-klassen, som er delt inn i fire underklasser, inneholder forskjellige energisparende og dyktige biler og i tillegg gode drivere. Rundt 30 GT-biler starter helt i de fire klassene på Vålerbanen denne uken.

I klassen for de raskeste GT-bilene, GT1, er det Haavard Lien fra Norwegian Sports Car Club, som driver NM etter tre runder og seks fortsetter å kjøre med sin Chevrolet Corvette. Han har drevet 187 fokuserer fram til dette punktet. Andreplass er Roger Hermansen fra Porsche Club Norway med sine Porsche 997 og 123 fokus. I tredje plass tar Joakim Ottersen fra KNA Oslo etter at hans Jaguar V8 og 109 fokuserer.

Seven Racing-klassen har vært svært vanlig i norsk hustling i lang tid, og 17 sjåfører har tatt NM-fokuser så langt i år. Pioneer i NM etter seks løp er Kevin A. Aabol fra NAF Nordre Vestfold med 104 fokuser. Andreplass er Ådne Halstenrud fra NMK Modum og Sigdal og Oskar Andre Sandberg fra KNA Varna, begge med 79 fokuser. I fjerde plass tar Daniel Bjørk Nordgård etter 71 fokus fra NAF Motorsport Trøndelag.

I tillegg i år er det NM for registrerte hustling-biler. Her er biler fra 50-, 70-tallet. Denne klassen har utviklet seg hovedsakelig siden NM-statusen ble to år tidligere, og over 30 førere startet på Vålerbanen. Det er to særskilte NM-klasser i innspilt hustling, og bilens alder og motorvolum er blant komponentene som finner ut hvilken klasse du kommer opp i.

Source From: http://innlandet-autolakk.no/valerbanen-flott-sted-kjoreovelser-spesielle-forhold/

Similar Posts